Home / Bell Cream - Звънчев крем / ЗВЪНЧЕВ БИЛКОВ КРЕМ

ЗВЪНЧЕВ БИЛКОВ КРЕМ

zvunchev-005                             ЗВЪНЧЕВ БИЛКОВ КРЕМ
(ПО СТАРА РИМСКА РЕЦЕПТА)
Преди повече от петнадесет години имах късмета да попадна на запазена утайка от Римска стъкленица с неизвестно съдържание. Като човек изкушен от историята, и поради това, че имах на разположение апаратура и отделих няколко месеца от свободното си време, достигнах до формулата на естествен продукт вероятно използван от Римски лекар.
Напоследък все повече хора обръщат поглед към природата за лечения, за храна, за козметика. Оказа се, че ние сме в състояние да произведем продукт по оригинална древна рецепта с доказано добро действие при разнообразни кожни проблеми.
Надяваме се нашият Звънчев крем да помогне на много хора и смятаме да продължим в посока на нови продукти в името на по-добро качество на живот. Използва се като крем за кожа.
В Звънчевия крем сме използвали екстракт от жълт кантарион, който от векове се знае и прилага като противовъзпалително и тонизиращо възстановяването на кожата средство. Действието му също е капиляроукрепващо, премахва спазъма на кръвоносните съдове, благодарение на съдържанието на витамин Р. Кантарионът съдържа хиперицин, който дава възможност за лечение на витилиго. Кантарионът съдържа фитонциди, които са активни по отношение на голям брой бактерии, което дава силното противовъзпалително действие.
В Звънчевия крем използваме рибено масло, което съдържа Омега 6 и Омега 3 мастни киселини, както и значителни количества витамин А и D, което дава възможност за увеличаване продължителността на живота на клетките.
В Звънчевият крем използваме екстракт от червено вино, съдържащ голямо количество биофлавоноиди, които са мощни антиоксиданти, забавят процесите на стареене и израждане на клетките.
В Звънчевият крем използваме чист зехтин, който се използва широко в козметиката като омаслител и регенерира епидермиса.
В Звънчевият крем използваме салицилова киселина, която има действие за излющване на клетките на епидермиса.
В Звънчевият крем използваме боров катран, който притежава противомикробно действие, има и превантивно действие по отношение на пърхута.
В Звънчевият крем използваме животинска мас, която е с доказан антиканцерогенен и подхранващ ефект.

About Томислав Ризов

%d блогъра харесват това: